טקילה קאסה אמיגוס רפוסאדו
casamigos reposado
הסיפור של קאסה (או קאזה יותר נכון) אמיגוס מתחיל בכמה חברים שחיפשו את הטקילה המושלמת שתהיה טעימה מספיק לשתות אותה נקייה ועם כמה שפחות השפעה (האנג אובר) ביום למחרת. החברים האלו היו במקרה ג'ורג' קלוני וחבריו ששהו במקסיקו תקופה ונעזרו במזקק עצמאי מחאליסקו שעזר להם להגיע לטקילה הנכספת. לימים חברת דיאג'ו העולמית קנתה את החברה ומכאן הסיפור לישראל ידוע מראש. האגבה של המזקקה הן 100% אגבה כחול ובר מאדמת החימר העשירה של ההיילנדים של חסליקו, מקסיקו. טקילה המיוצרת בהליך איטי וקפדני עם תסיסה איטית השומרת על הטעם הייחודי. קאסה אמיגוס רפוסאדו בעל צבע של דבש זהב, עם ארומות של קרמל ורמזים של קקאו וטעמים של פירות יבשים ועץ אלון מתובל עם נגיעה של אגבה מתוקה.
אלכוהול: 40%
למה להזמין מאיתנו?



אתר אמין ומאובטח

משלוחים מהיום להיום בערי גוש דן

מחירים אטרקטיביים

שירות אישי ומקצועי
משלוח חינם מעל 499 ש"ח