וויסקי אברפלדי 16 שנים 700 מ"ל
ABERLADY 16 YEARS
מזקקת אברפלדי ABERFELDY ידועה בכינוי המפורסם שלה 'דרם הזהב', וזאת בשל העובדה שהקרקע עליה היא בנויה, עשירה במרבצי זהב מרובים ומים מגבע הפיטילי בו ניתן למצוא עדיין חלקיקי זהב. אברפלדי 16 הוא סינגל מאלט בן 16 שנים עם ארומות של דבש, הדרים וציפורן מעט חריפה, גוף מלא המזכיר טעמי עוגת פירות, שוקולד מריר עשיר וסיומת מלאה בכל חלל הפה. סיום התיישנות הוויסקי בחביות שרי אולורוסו מקנות עסיסיות לוויסקי בשילוב של חביות בורבון אשר נותנות לו איזון מושלם בין מתיקות לחריפות.
אלכוהול: 40%
עוד קצת על וויסקי סקוטי איכותי אברפלדי 16וויסקי סינגל מאלט מזיקוק דודי
ישנן דרכים שונות לזקק וויסקי, ובכך ליצור את הטעמים הייחודיים לכל מוצר. ישנה השיטה המודרנית, הנקראת זיקוק רציף, וישנה השיטה העתיקה ביותר הנקראת זיקוק דודי. בשיטת זיקוק זו ישנו חלל גדול עשוי נחושת, המעוצב בצורה מיוחדת כך שיאסוף את אדי הזיקוק, ומתחת למיכל זה נמצא גוף החימום.
בשונה מהזיקוק הרציף, בזיקוק דודי הטעמים והארומות של השעורה ממנה מפיקים את האלכוהול נשמרים באופן טוב יותר. כך, ניתן לייצר וויסקי משובח בעל טעמים וארומות חזקים, כמו הוויסקי של מזקקת אברפלדי שיצא לשוק ב2015, המיושן 16 שנה בחבית, אברפלדי 16.
וויסקי סינגל מאלט, הוא וויסקי שמיוצר רק בשיטת הזיקוק הדודי, והוא כולל מאלט אחד בלבד שיוצר במזקקה אחת, בשונה מבלנדד מאלט, המיוצר מכמה סינגל מאלט ביחד. שמירה על מזקקה אחת בלבד לסינגל מאלט, גם היא עוזרת לשמירה על טעמים ייחודיים וחזקים יותר.
אז מה מיוחד כל כך ב אברפלדי 16?
זהו סינגל מאלט אשר התיישן ב-3 סוגי חביות שונים: חביות חדשות, חביות במילוי חוזר וחביות ברבן לשעבר ואם כל שיטת היישון לא מספיק מורכבת, אז גם לקראת סוף היישון- הנוזל המהולל התיישן כחצי שנה בחביות שרי אולרוסו לשעבר.
אברפלדי 16 יוצר במזקקת אברפלדי הנמצאת בסקוטלנד על אדמה מלאה במרבצי זהב, בנקודת מפגש בין הר, אגם ונחל, מקום זה נחשב "הלב של סקוטלנד" ומכונה גם "דרם הזהב", בשל הקרקע עליה היא שוכנת. המזקקה משתמשת במים הטריים שנמצאים בקרבתה וידועה בשל הוויסקי בעל טעם הדבש אותה היא מספקת.
רבים תוהים מה ההבדלים אם כן, בין אברפלדי 16 לאברפלדי 12 שנה?
אברפלדי 12, הוא בעל טעמי דבש, כמצופה מוויסקי של מזקקת אברפלדי, טעמים פירותיים של מלון, תפוח ואגס, טעמי וניל ועישון עדין. הוא נחשב לוויסקי מתוק ופירותי במיוחד.
אברפלדי 16 גם הוא בעל טעמי דבש, אך לעומת הוויסקי בן 12 השנים, נוכחים בו גם טעמי פירות הדר וציפורן והוא בעל ארומה של קינמון, תפוח וקרמל. את הטעמים החריפים והמתוקים של האברפלדי 16 הוא מקבל מחביות שרי אולורוסו וחביות בורבון שלחלוטין מהווה סינגל מאלט עם גוף מלא יותר וטעמים עוצמתיים יותר.
לכן, לא סתם הכתירו את הסינגל מאלט האיכותי אברפלדי בלא פחות מ-150 מדליות זהב וכך הפכו אותם לדרם הזהב, פעם אחר פעם.
למה להזמין מאיתנו?


עוד קצת על וויסקי סקוטי איכותי אברפלדי 16וויסקי סינגל מאלט מזיקוק דודי
ישנן דרכים שונות לזקק וויסקי, ובכך ליצור את הטעמים הייחודיים לכל מוצר. ישנה השיטה המודרנית, הנקראת זיקוק רציף, וישנה השיטה העתיקה ביותר הנקראת זיקוק דודי. בשיטת זיקוק זו ישנו חלל גדול עשוי נחושת, המעוצב בצורה מיוחדת כך שיאסוף את אדי הזיקוק, ומתחת למיכל זה נמצא גוף החימום.
בשונה מהזיקוק הרציף, בזיקוק דודי הטעמים והארומות של השעורה ממנה מפיקים את האלכוהול נשמרים באופן טוב יותר. כך, ניתן לייצר וויסקי משובח בעל טעמים וארומות חזקים, כמו הוויסקי של מזקקת אברפלדי שיצא לשוק ב2015, המיושן 16 שנה בחבית, אברפלדי 16.
וויסקי סינגל מאלט, הוא וויסקי שמיוצר רק בשיטת הזיקוק הדודי, והוא כולל מאלט אחד בלבד שיוצר במזקקה אחת, בשונה מבלנדד מאלט, המיוצר מכמה סינגל מאלט ביחד. שמירה על מזקקה אחת בלבד לסינגל מאלט, גם היא עוזרת לשמירה על טעמים ייחודיים וחזקים יותר.
אז מה מיוחד כל כך ב אברפלדי 16?
זהו סינגל מאלט אשר התיישן ב-3 סוגי חביות שונים: חביות חדשות, חביות במילוי חוזר וחביות ברבן לשעבר ואם כל שיטת היישון לא מספיק מורכבת, אז גם לקראת סוף היישון- הנוזל המהולל התיישן כחצי שנה בחביות שרי אולרוסו לשעבר.
אברפלדי 16 יוצר במזקקת אברפלדי הנמצאת בסקוטלנד על אדמה מלאה במרבצי זהב, בנקודת מפגש בין הר, אגם ונחל, מקום זה נחשב "הלב של סקוטלנד" ומכונה גם "דרם הזהב", בשל הקרקע עליה היא שוכנת. המזקקה משתמשת במים הטריים שנמצאים בקרבתה וידועה בשל הוויסקי בעל טעם הדבש אותה היא מספקת.
רבים תוהים מה ההבדלים אם כן, בין אברפלדי 16 לאברפלדי 12 שנה?
אברפלדי 12, הוא בעל טעמי דבש, כמצופה מוויסקי של מזקקת אברפלדי, טעמים פירותיים של מלון, תפוח ואגס, טעמי וניל ועישון עדין. הוא נחשב לוויסקי מתוק ופירותי במיוחד.
אברפלדי 16 גם הוא בעל טעמי דבש, אך לעומת הוויסקי בן 12 השנים, נוכחים בו גם טעמי פירות הדר וציפורן והוא בעל ארומה של קינמון, תפוח וקרמל. את הטעמים החריפים והמתוקים של האברפלדי 16 הוא מקבל מחביות שרי אולורוסו וחביות בורבון שלחלוטין מהווה סינגל מאלט עם גוף מלא יותר וטעמים עוצמתיים יותר.
לכן, לא סתם הכתירו את הסינגל מאלט האיכותי אברפלדי בלא פחות מ-150 מדליות זהב וכך הפכו אותם לדרם הזהב, פעם אחר פעם.

אתר אמין ומאובטח

משלוחים מהיום להיום בערי גוש דן

מחירים אטרקטיביים

שירות אישי ומקצועי
משלוח חינם מעל 499 ש"ח