קוניאק הנסי XO 700
HENNESSY XO
קוניאק הנסי xo או הנסי אקס או XO נחשב לאחד הקוניאקים המשובחים והפופולריים הנמכרים ביותר בעולם עם יישון חלקי בחביות מינימום 30 שנה ויותר. Hennessy XO קוניאק הXO הראשון בעולם אשר נוצר על ידי מוריס הנסי בעצמו בשנת 1870. קוניאק עמוק ועוצמתי בעל מתיקות פירותית, חמימה עם נגיעות ספייסיות , פלפל שחור ושוקולד מריר. נפלא לשתייה נקי, על קרח, עם מים ובעיקר במקום הנכון ,בזמן הנכון עם האדם הנכון.
אלכוהול: 40%
קוניאק הנסי XO
סיפורו של המשקה האלכוהולי, מתחיל בייצור ברנדי אך ההבדל בין המשקאות, הוא בסוג הענבים ובזיקוק הכפול והיישון. הענבים, בהם נעשה שימוש, נחשבים לבלתי ניתנים לשתייה בשל החומציות הגבוהה והיובש הגס, אך כשמדובר בקוניאק, כמו קוניאק הנסי XO, הרי שהללו מתאימים ביותר לזיקוק כפול ויישון.
מקורו וייחודו של ויסקי הנסי XO
המונח XO נטבע עבור הקוניאק הזה על ידי מוריס הנסי במאה ה-19,חותמת להתיישנות ארוכה משש שנים הנחשבת ל- Extra Old. הוא בוקבק לראשונה בשנת 1870 עבור משפחה וחברים. תערובת זו מורכבת מיותר מ-100 או-דה-ווי מהאזורים גרנדה ופטיט שמפניה, בורדרי ופין בואה. זהו קוניאק עשיר, מתובל, מורכב והיסטורי באמת, המיועד להיות לצד סיגר.
ניחוחות התאנה והצימוקים העמוקים מרמזים שהחך יהיה עמוק וכהה באותה מידה. טופי מודגש, קקאו, תאנים וג'ינג'ר עגול לגימור מתובל ונמרץ. שקול כזוג קינוח. הקוניאק המקורי ישן במיוחד, בוקבק לראשונה בשנת 1870 על ידי מוריס הנסי עבור משפחה וחברים. הוא כהה ומורכב הרבה יותר מה-VSOP, עם תווי עור וטבק מושכים ומגע של תבלינים.
במהלך השנים, הפך לסימן היכר של משקאות הקוניאק האיכותיים, המסמל את זמן ההתיישנות בחביות לשיפור איכותו, על עושר הטעמים, ומכאן על יוקרתו. המותגים הטובים ביותר והתמורה הטובה ביותר, יהיו בקבוקי קוניאק XO.
תהליכי ייצור הקוניאק
ראשיתו של תהליך, בסחיטת המיצים מהעבים והשארתם לתסיסה בתוספת שמרי בר, ההופכים את הסוכרים לאלכוהול במשך כשלושה שבועות, לאחר מכן, מתבצעים שני תהליכי זיקוק.
הליך היישון מתבצע בחבית עץ אלון לפחות שנתיים, כשבו, ככל שחולף הזמן מתאדה האלכוהול בקצב אחיד בכל שנה. ההמלצה היא ליישון של עשר שנים ומעלה. לאחר מכן מתבצע הביקבוק. שלב ההתמזגות, הוא השלב שבו מוסיפים את המרכיבים המוסיפים את הטעמים למשקה, וכך בעצם, נוצרים טעמים שונים של הקוניאק.
קוניאק הנסי XO, מעבר להיסטוריה הטמונה בו, עשיר בטעמיו, ומתובל באופן יוצא דופן. יש שיצליחו לזהות בארומה, מעבר למורכבותו, טעמי פלפל שחור, שזיפים, תאנים. החיך תפגוש בעירוב מסוים של עץ ועור נגועים במתק פירותי וטעמי פריחה, אשר יוצרים קומפוזיציה מאוזנת בטוב טעם.
למה להזמין מאיתנו?
קוניאק הנסי XO
סיפורו של המשקה האלכוהולי, מתחיל בייצור ברנדי אך ההבדל בין המשקאות, הוא בסוג הענבים ובזיקוק הכפול והיישון. הענבים, בהם נעשה שימוש, נחשבים לבלתי ניתנים לשתייה בשל החומציות הגבוהה והיובש הגס, אך כשמדובר בקוניאק, כמו קוניאק הנסי XO, הרי שהללו מתאימים ביותר לזיקוק כפול ויישון.
מקורו וייחודו של ויסקי הנסי XO
המונח XO נטבע עבור הקוניאק הזה על ידי מוריס הנסי במאה ה-19,חותמת להתיישנות ארוכה משש שנים הנחשבת ל- Extra Old. הוא בוקבק לראשונה בשנת 1870 עבור משפחה וחברים. תערובת זו מורכבת מיותר מ-100 או-דה-ווי מהאזורים גרנדה ופטיט שמפניה, בורדרי ופין בואה. זהו קוניאק עשיר, מתובל, מורכב והיסטורי באמת, המיועד להיות לצד סיגר.
ניחוחות התאנה והצימוקים העמוקים מרמזים שהחך יהיה עמוק וכהה באותה מידה. טופי מודגש, קקאו, תאנים וג'ינג'ר עגול לגימור מתובל ונמרץ. שקול כזוג קינוח. הקוניאק המקורי ישן במיוחד, בוקבק לראשונה בשנת 1870 על ידי מוריס הנסי עבור משפחה וחברים. הוא כהה ומורכב הרבה יותר מה-VSOP, עם תווי עור וטבק מושכים ומגע של תבלינים.
במהלך השנים, הפך לסימן היכר של משקאות הקוניאק האיכותיים, המסמל את זמן ההתיישנות בחביות לשיפור איכותו, על עושר הטעמים, ומכאן על יוקרתו. המותגים הטובים ביותר והתמורה הטובה ביותר, יהיו בקבוקי קוניאק XO.
תהליכי ייצור הקוניאק
ראשיתו של תהליך, בסחיטת המיצים מהעבים והשארתם לתסיסה בתוספת שמרי בר, ההופכים את הסוכרים לאלכוהול במשך כשלושה שבועות, לאחר מכן, מתבצעים שני תהליכי זיקוק.
הליך היישון מתבצע בחבית עץ אלון לפחות שנתיים, כשבו, ככל שחולף הזמן מתאדה האלכוהול בקצב אחיד בכל שנה. ההמלצה היא ליישון של עשר שנים ומעלה. לאחר מכן מתבצע הביקבוק. שלב ההתמזגות, הוא השלב שבו מוסיפים את המרכיבים המוסיפים את הטעמים למשקה, וכך בעצם, נוצרים טעמים שונים של הקוניאק.
קוניאק הנסי XO, מעבר להיסטוריה הטמונה בו, עשיר בטעמיו, ומתובל באופן יוצא דופן. יש שיצליחו לזהות בארומה, מעבר למורכבותו, טעמי פלפל שחור, שזיפים, תאנים. החיך תפגוש בעירוב מסוים של עץ ועור נגועים במתק פירותי וטעמי פריחה, אשר יוצרים קומפוזיציה מאוזנת בטוב טעם.
חנות היין והאלכוהול אליאסי משקאות, הינה חנות אונליין ורשת חנויות יין ואלכוהול בוטיק הממקומות בלב תל אביב ובחולון, הפועלת משנת 1982 עם דגש על מגוון רחב של יינות ואלכוהול, חוויית קנייה, שירות מעולה ויחס אישי חם. צוותי חנויות היין והאלכוהול של אליאסי, עוברים הכשרות מקצועיות בתחום על מנת לבחור לכם את מגוון האלכוהול והיין הנכונים עם תמורה מעולה לכסף שלכם.
בחנויות היין והאלכוהול אליאסי מגוון וויסקי ושמפניות מהמותגים היוקרתיים בעולם ועד למגוון יינות פרימיום מאזורי היין הכי נחשקים בצרפת ובאיטליה, יינות מאזורי יין חדשים ומרגשים: סלובניה, גרוזיה, יוון וכו', יינות אורגניים וטבעיים, יינות כשרים מכל קצוות העולם - עם דגש לאיכות ולחדשנות בתחום היין והאלכוהול בעולם.
אתר אמין ומאובטח
משלוחים מהיום להיום בערי גוש דן
מחירים אטרקטיביים
שירות אישי ומקצועי
משלוח חינם מעל 500 ש"ח