משלוחים מהיום להיום בת"א/רמ"ג/גבעתיים/חולון | משלוחים לכל הארץ תוך 1-4 ימי עסקים | משלוח חינם בקנייה מעל 499 (לא כולל בירות, שתיה קלה ועוד)

וורמוט מרטיני ביאנקו ליטר

MARTINI BIANCO

מחיר :
59.90
5.99 שקל ל 100 מ"ל
159 קל' ל-100 מל
+ -
ארץ ייצור
איטליה
נפח
1000 מל'
כשרות
יש
אלכוהול
15%
קלוריות ל 100 מ"ל
159

מרטיני ורמוט ביאנקו אפרטיף המיוצר מיין לבן אשר סונן דרך פחם, למרטיני ביאנקו טעם של עשבים, מתיקות מעודנת מצמח הווניל בשילוב מרירות עדינה, קינמון, תפוחים וג'ינג'ר.

מומלץ לשתות מרטיני ביאנקו נקי או בשילוב עם ג'ין לקוקטייל המרטיני המפורסם או על בסיס וודקה לקוקטייל הוודקטיני.

אלכוהול :15%

 

 

ורמוט ביאנקו: ממר יצא מתוק

כיצד הפך אמצעי לטשטוש טעמים למשקה הנחשק ורמוט ביאנקו? צמח הלענה נודע לשמצה בשל טעמו המר, אך תכונה זו היא שדווקא הקנתה לו תהילה בתעשיית האלכוהול: בעבר, יינות לא תמיד אוחסנו כראוי, בעיקר בעת מעברים בין יבשתיים.

כתוצאה מכך, לא היה זה חריג שיין בכמות גדולה קיבל טעם רע (חישבו על בקבוק יין שנשאר פתוח יותר מדי זמן), אז כדי להסוות זאת- תיבלו אותו בלענה. וכמו במקרים רבים אחרים לאורך ההיסטוריה (מי עדיין שותה קולה כשכואבת לו הבטן...?), גם כאן מה שהחל כתאונה או ניסיון לתקן אותה- הפך ברבות הימים למוצר נחשק בפני עצמו: ורמוט ביאנקו.

מי המציא את הוורמוט?

ואכן, השם ורמוט הינו גלגול של לענה בשפה הגרמנית, אך בנוגע לרקיחת המשקה לראשונה הדעות חלוקות. אחד הטוענים לכתר הוא אנטוניו בנדטו קרפאנו איש טורינו, אך גם אם האיטלקי המדובר אינו הראשון, המשקה אכן נוצר לראשונה בארצו.

למעשה, איטליה עודנה מהווה את פלח השוק הגדול ביותר בעולם למשקה, ולמרות שהחל מהמאה התשע עשרה הוורמוט ייוצר גם בצרפת, הוא מזוהה עם ארץ המגף- עד כדי זיהוי המשקה איתה וכינויו ורמוט איטלקי.

מהו למעשה וורמוט?

משקה הוורמוט הינו אפריטיף הנהוג לשתות אותו לפני הארוחה והוא יכיל בין 14% ל-17% אלכוהול (וכמו בכל כלל, גם כאן יש יוצא מן הכלל: ישנם סוגים חזקים יותר, כגון ורמוט יוליוס, המכיל קרוב ל-20% אלכוהול). נהוג להבחין בין שלושה סוגים מרכזיים של ורמוט:

ורמוט יבש- משקה שקוף, מעין יין לבן יבש ביותר;

ורמוט רוסו (או ורמוט אדום)- משקה מתובל יותר ועל כן מתוק יותר, וצבעו – כפי שוודאי תוכלו לנחש – אדום. בוורמוט אדום ניתן להשתמש לצורך הכנת קוקטיילים (כגון רוב רוי, מנהטן או נגרוני);

והמשקה שלנו- הלא הוא ורמוט ביאנקו. זהו משקה מתוק וזהוב (למרות שיש מי שמכנים אותו גם ורמוט לבן, אך כאמור- הוא דווקא מתוק יותר ולא יבש). ורמוט ביאנקו מכיל 15% אלכוהול, ולרוב הוא יוגש נקי או יחד עם ג'ין ליצירת קוקטייל מנצח- המרטיני הנודע. הפופולריות של המשקה כ"כ נפוצה עד שזהו נבחר להיות המשקה של ג'יימס בונד בסרטיו.

למה להזמין מאיתנו?

אתר אמין ומאובטח אתר אמין ומאובטח
משלוחים מהיום להיום בת"א, חולון והסביבה< משלוחים מהיום להיום בת"א, חולון והסביבה
מוצרים קשורים
מוצרים קשורים
הקודם
מומלץ לשתייה עם טוניק או קאווה
וורמוט אל בנדרה פרסקו ליטר

וורמוט אל בנדרה פרסקו ליטר

1000 מל'
89.90
8.99 שקל ל 100 מ"ל
+ -
נגרוני מוכן לשתייה בלי מאמץ
קוקטייל מוכן אמור נגרוני 200 מל'

קוקטייל מוכן אמור נגרוני 200 מל'

200 מל'
44.90
22.45 שקל ל 100 מ"ל
+ -
רענן עם גוף קל והרבה בועות
פרוסקו פבאולינו כשר

פרוסקו פבאולינו כשר

750 מל'
49.90
6.65 שקל ל 100 מ"ל
+ -
אפרטיף מריר מתוק פירותי ומתובלן
סבויה אמריקנו רוסו

סבויה אמריקנו רוסו

700 מל'
129.90
18.56 שקל ל 100 מ"ל
+ -
הבא
מוצרים שעשויים לעניין אותך

ורמוט ביאנקו: ממר יצא מתוק

כיצד הפך אמצעי לטשטוש טעמים למשקה הנחשק ורמוט ביאנקו? צמח הלענה נודע לשמצה בשל טעמו המר, אך תכונה זו היא שדווקא הקנתה לו תהילה בתעשיית האלכוהול: בעבר, יינות לא תמיד אוחסנו כראוי, בעיקר בעת מעברים בין יבשתיים.

כתוצאה מכך, לא היה זה חריג שיין בכמות גדולה קיבל טעם רע (חישבו על בקבוק יין שנשאר פתוח יותר מדי זמן), אז כדי להסוות זאת- תיבלו אותו בלענה. וכמו במקרים רבים אחרים לאורך ההיסטוריה (מי עדיין שותה קולה כשכואבת לו הבטן...?), גם כאן מה שהחל כתאונה או ניסיון לתקן אותה- הפך ברבות הימים למוצר נחשק בפני עצמו: ורמוט ביאנקו.

מי המציא את הוורמוט?

ואכן, השם ורמוט הינו גלגול של לענה בשפה הגרמנית, אך בנוגע לרקיחת המשקה לראשונה הדעות חלוקות. אחד הטוענים לכתר הוא אנטוניו בנדטו קרפאנו איש טורינו, אך גם אם האיטלקי המדובר אינו הראשון, המשקה אכן נוצר לראשונה בארצו.

למעשה, איטליה עודנה מהווה את פלח השוק הגדול ביותר בעולם למשקה, ולמרות שהחל מהמאה התשע עשרה הוורמוט ייוצר גם בצרפת, הוא מזוהה עם ארץ המגף- עד כדי זיהוי המשקה איתה וכינויו ורמוט איטלקי.

מהו למעשה וורמוט?

משקה הוורמוט הינו אפריטיף הנהוג לשתות אותו לפני הארוחה והוא יכיל בין 14% ל-17% אלכוהול (וכמו בכל כלל, גם כאן יש יוצא מן הכלל: ישנם סוגים חזקים יותר, כגון ורמוט יוליוס, המכיל קרוב ל-20% אלכוהול). נהוג להבחין בין שלושה סוגים מרכזיים של ורמוט:

ורמוט יבש- משקה שקוף, מעין יין לבן יבש ביותר;

ורמוט רוסו (או ורמוט אדום)- משקה מתובל יותר ועל כן מתוק יותר, וצבעו – כפי שוודאי תוכלו לנחש – אדום. בוורמוט אדום ניתן להשתמש לצורך הכנת קוקטיילים (כגון רוב רוי, מנהטן או נגרוני);

והמשקה שלנו- הלא הוא ורמוט ביאנקו. זהו משקה מתוק וזהוב (למרות שיש מי שמכנים אותו גם ורמוט לבן, אך כאמור- הוא דווקא מתוק יותר ולא יבש). ורמוט ביאנקו מכיל 15% אלכוהול, ולרוב הוא יוגש נקי או יחד עם ג'ין ליצירת קוקטייל מנצח- המרטיני הנודע. הפופולריות של המשקה כ"כ נפוצה עד שזהו נבחר להיות המשקה של ג'יימס בונד בסרטיו.

אתר אמין ומאובטח

אתר אמין ומאובטח

משלוחים מהיום להיום בגוש דן

משלוחים מהיום להיום בערי גוש דן

מחירים אטרקטיביים

מחירים אטרקטיביים

שירות אישי ומקצועי

שירות אישי ומקצועי

 

משלוחים חינם מעל 500 שקלים

משלוח חינם מעל 499 ש"ח

צרו איתנו קשר ב whatsappWhatsapp Web
פילטרים