לוינסון גראז' דה פאפא לבן
GARAGE DE PAPA BLANC
גראז' דה פאפא לבן מיוצר מענבים אשר גדלו בשני כרמים
גליל עליון, אדמת טרה רוסה וגבעות יהודה, אבן גיר.
היינות הלבנים של לוינסון אינם עוברים תסיסה מלולקטית
על מנת לשמור על חומציות ואיזון גבוהים באופן טבעי.
זהו שרדונה אלגנטי, האף שלו מציג פירות מגולענים, תווים פרחוניים, אפרסק,
מינרליות ובריזת ים יוקרתית ואגוזי לוז.
החך ממשיך עם חומציות מאוזנת היטב לצד ריכוז גבוה
וסיומת ארוכה בנדיבות המציג פרי הדר ופרחים לבנים.
גראז דה פאפא לבן נגיש ומהנה עכשיו וגם יתיישן היטב במשך עשור.
הרכב זני: 100% שרדונה
אלכוהול: 13%
יישון: 6 חודשים על שמריו (sur lie)
על היקב:
ההגדרה "גראז' דה פאפא" – או בעברית המוסך של אבא – נועדה לאפיין מותג בקונספט "יין גראז'", אר יינות המיוצרים בהיקף קטן, במהדורות מוגבלות ובאיכות גבוהה על ידי יקבי בוטיק, בדרך כלל באזורי גידול לא רגילים או פחות יוקרתיים. מאפיין מובהק של יינות אלה הוא הטיפול המיוחד שלו הם זוכים, משלב הבציר, עבור בשלבי ההתססה והיישון, תוך הקפדה על הפרטים הקטנים ביותר.
בוגר תואר ראשון בייננות של אונברסיטת מילאנו, עבר מקצועי גדול ורחב מיקב מרגלית, יקב רקנאטי ויקבים מפורסמים מחו"ל ועד היום (2023) היינן הראשי של יקבי ברקן וסגל.
לעידו לוינסון אגב דיפלומה יוקרתית עולמית Master of Wine שרק מעטים זכו לקבל אותה.
יקב הבוטיק לוינסון אימץ את מתכונת "יקבי הגראז'" המשפחתיים האיכותיים, המייצרים יינות ייחודיים בעולם. יין השרדונה גראנז' דה פאפא לבן הוא אחד המשובחים שבהם
המונח יינות גראז' מעורר קונוטציה של ייצור משפחתי (שלעיתים עובר מדור לדור במשך דורות רבים), עם השגחה אישית ומעקב צמוד אחר כל בקבוק ובקבוק, ייצור שנעשה מתוך אהבת המקצוע יותר מאשר הרצון לייצר יין בכמויות מסחריות.
מקור המונח בצרפתית – vin de garage – בחבל בורדו, ומשם התפשט לכל חלקי תבל. בין יינות הגראז' הבולטים שאפשר לציין: Le Pin – יין מרלו ממחוז פומרול, שהייצור המוגבל שלו הופך אותו למצרך נדיר לאספנים ולמביני עניין, כמו מסעדות יוקרה; Valandraud – יין מרלו שנולד על ידי חלוץ יין הגראז' בבורדו, זאן-לוק תונווה; Harlan Estate – שילוב של קברנה סוביניון, מרלו, קברנה פרנק ופטי ורדו מעמק נאפה בקליפורניה; ועוד.
גראז' דה פאפא בישראל
באותה מתכונת של יינות גראז' אפשר למצוא אצלנו את סדרת "גראז' דה פאפא" של יקב הבוטיק לוינסון. היקב הוקם ב-2007 על ידי מאסטר היין עידו לוינסון, בעל דיפלומת היוקרה העולמית שכמותה יש רק כ-100 ייננים בעולם.
הוא מייצר כ-5,000 יינות פרימיום יוצאי דופן בכל שנה. היין שלוינסון מייצר ייחודי, כשהוא שואב השראה ממחוזות יין רבים ומאלפי טעמי יינות בעולם.
יקב לוינסון היה הראשון בארץ לייצר יין שהופק מאשכולות שלמים, כשהשזרות אינן מופרדות מהגרגירים, בטכניקת ייצור עתיקה הנסמכת על חומר גלם מקומי איכותי ושורשי מצפון רמת הגולן, הרי יהודה ועמק האלה.
יינות יקב לוינסון נמכרים בעיקר במסעדות שף בארץ ובחו"ל וקרויים "גראז' דה פאפא" על שם המוסך של האבא, אמנון לוינסון, שבו יוצר היין עם הקמת היקב בבית המשפחה – אז בהיקף של ארבע חביות בלבד. כיום מיוצרים ביקב שלושה יינות: רוזה, לבן ואדום.
גראז' דה פאפא לבן
יין שרדונה לבן יבש איכותי, עדין ואלגנטי המייצג סגנון, אדמה ושנת בציר. בעל חמיצות טבעית גבוהה ומאוזנת היטב המובילה לסיום ארוך בטעמי וניחוחות אגוזים ועץ קלוי עדין. הארומות עדינות ומורכבות - בין היתר של אפרסק לבן, פרחים, פירות מגולענים, הדרים, מינרליות, בריזת ים ואגוזי לוז, ומאופיינות באיזון נהדר בין רעננות לעוצמת פרי וריכוז.
הכרמים שמהם נבצרים הענבים גדלים באדמת גיר וטרה רוסה בגליל העליון ואדמת גיר בהרי ירושלים. התסיסה נעשית בחביות מבורגון בגילים שונים. היישון סור לי (על המשקעים) נעשה במשך 10-6 חודשים. היין לא עובר תסיסה מאלו-לאקטית כדי לשמר את רמת החומציות הטבעית הגבוהה שלו.
נפח: 750 מ"ל. מחיר: 150 שקל. לא כשר.
למה להזמין מאיתנו?


על היקב:
ההגדרה "גראז' דה פאפא" – או בעברית המוסך של אבא – נועדה לאפיין מותג בקונספט "יין גראז'", אר יינות המיוצרים בהיקף קטן, במהדורות מוגבלות ובאיכות גבוהה על ידי יקבי בוטיק, בדרך כלל באזורי גידול לא רגילים או פחות יוקרתיים. מאפיין מובהק של יינות אלה הוא הטיפול המיוחד שלו הם זוכים, משלב הבציר, עבור בשלבי ההתססה והיישון, תוך הקפדה על הפרטים הקטנים ביותר.
בוגר תואר ראשון בייננות של אונברסיטת מילאנו, עבר מקצועי גדול ורחב מיקב מרגלית, יקב רקנאטי ויקבים מפורסמים מחו"ל ועד היום (2023) היינן הראשי של יקבי ברקן וסגל.
לעידו לוינסון אגב דיפלומה יוקרתית עולמית Master of Wine שרק מעטים זכו לקבל אותה.
יקב הבוטיק לוינסון אימץ את מתכונת "יקבי הגראז'" המשפחתיים האיכותיים, המייצרים יינות ייחודיים בעולם. יין השרדונה גראנז' דה פאפא לבן הוא אחד המשובחים שבהם
המונח יינות גראז' מעורר קונוטציה של ייצור משפחתי (שלעיתים עובר מדור לדור במשך דורות רבים), עם השגחה אישית ומעקב צמוד אחר כל בקבוק ובקבוק, ייצור שנעשה מתוך אהבת המקצוע יותר מאשר הרצון לייצר יין בכמויות מסחריות.
מקור המונח בצרפתית – vin de garage – בחבל בורדו, ומשם התפשט לכל חלקי תבל. בין יינות הגראז' הבולטים שאפשר לציין: Le Pin – יין מרלו ממחוז פומרול, שהייצור המוגבל שלו הופך אותו למצרך נדיר לאספנים ולמביני עניין, כמו מסעדות יוקרה; Valandraud – יין מרלו שנולד על ידי חלוץ יין הגראז' בבורדו, זאן-לוק תונווה; Harlan Estate – שילוב של קברנה סוביניון, מרלו, קברנה פרנק ופטי ורדו מעמק נאפה בקליפורניה; ועוד.
גראז' דה פאפא בישראל
באותה מתכונת של יינות גראז' אפשר למצוא אצלנו את סדרת "גראז' דה פאפא" של יקב הבוטיק לוינסון. היקב הוקם ב-2007 על ידי מאסטר היין עידו לוינסון, בעל דיפלומת היוקרה העולמית שכמותה יש רק כ-100 ייננים בעולם.
הוא מייצר כ-5,000 יינות פרימיום יוצאי דופן בכל שנה. היין שלוינסון מייצר ייחודי, כשהוא שואב השראה ממחוזות יין רבים ומאלפי טעמי יינות בעולם.
יקב לוינסון היה הראשון בארץ לייצר יין שהופק מאשכולות שלמים, כשהשזרות אינן מופרדות מהגרגירים, בטכניקת ייצור עתיקה הנסמכת על חומר גלם מקומי איכותי ושורשי מצפון רמת הגולן, הרי יהודה ועמק האלה.
יינות יקב לוינסון נמכרים בעיקר במסעדות שף בארץ ובחו"ל וקרויים "גראז' דה פאפא" על שם המוסך של האבא, אמנון לוינסון, שבו יוצר היין עם הקמת היקב בבית המשפחה – אז בהיקף של ארבע חביות בלבד. כיום מיוצרים ביקב שלושה יינות: רוזה, לבן ואדום.
גראז' דה פאפא לבן
יין שרדונה לבן יבש איכותי, עדין ואלגנטי המייצג סגנון, אדמה ושנת בציר. בעל חמיצות טבעית גבוהה ומאוזנת היטב המובילה לסיום ארוך בטעמי וניחוחות אגוזים ועץ קלוי עדין. הארומות עדינות ומורכבות - בין היתר של אפרסק לבן, פרחים, פירות מגולענים, הדרים, מינרליות, בריזת ים ואגוזי לוז, ומאופיינות באיזון נהדר בין רעננות לעוצמת פרי וריכוז.
הכרמים שמהם נבצרים הענבים גדלים באדמת גיר וטרה רוסה בגליל העליון ואדמת גיר בהרי ירושלים. התסיסה נעשית בחביות מבורגון בגילים שונים. היישון סור לי (על המשקעים) נעשה במשך 10-6 חודשים. היין לא עובר תסיסה מאלו-לאקטית כדי לשמר את רמת החומציות הטבעית הגבוהה שלו.
נפח: 750 מ"ל. מחיר: 150 שקל. לא כשר.

חנות היין והאלכוהול אליאסי משקאות, הינה חנות אונליין ורשת חנויות יין ואלכוהול בוטיק הממקומות בלב תל אביב ובחולון, הפועלת משנת 1982 עם דגש על מגוון רחב של יינות ואלכוהול, חוויית קנייה, שירות מעולה ויחס אישי חם. צוותי חנויות היין והאלכוהול של אליאסי, עוברים הכשרות מקצועיות בתחום על מנת לבחור לכם את מגוון האלכוהול והיין הנכונים עם תמורה מעולה לכסף שלכם.
בחנויות היין והאלכוהול אליאסי מגוון וויסקי ושמפניות מהמותגים היוקרתיים בעולם ועד למגוון יינות פרימיום מאזורי היין הכי נחשקים בצרפת ובאיטליה, יינות מאזורי יין חדשים ומרגשים: סלובניה, גרוזיה, יוון וכו', יינות אורגניים וטבעיים, יינות כשרים מכל קצוות העולם - עם דגש לאיכות ולחדשנות בתחום היין והאלכוהול בעולם.

אתר אמין ומאובטח

משלוחים מהיום להיום בערי גוש דן

מחירים אטרקטיביים

שירות אישי ומקצועי
משלוח חינם מעל 500 ש"ח