אלטמורה זינזולה רוזה- אזל מהמלאי
Masseria Altemura Zinzula Rose
אלטמורה זינזולה רוזה יבש עם גוון ורוד עדין מאוד, עם ארומות פרחוניות יחד עם רמזים לפלפל ורוד, כורכום טרי וגי'נג'ר. זהו יין רוזה עם הרבה עדינות וסיומת פירותית מרעננת. ההרמוניה מורגשת יחד עם החמיצות והמינרליות הטובה שלו, ללא ספק זהו אחר יינות הרוזה האיטלקיים החביבים עלינו. זהו רוזה המומלץ להגשה עם מגוון מנות קרות כמו סלטים, גבינות או מנות גריל קלות.
הרכב זני: נגרו אמארו
אלכוהול: 12%
עוד על היין >>
היקב, בבעלות משפחת זונין, שוכן בלב חצי האי 'סאלנטו' באזור היין המובחר שבמחוז פוליה הנקרא 'פרימיטיבו די מנדוריה'. מתחם היקב נפרש על פני 2700 דונם הכוללים את האחוזה עצמה ואת הכרמים ועצי הזית. המרחק מהים היוני ממערב והים האדריאטי ממזרח משפיע על האקלים באופן ניכר. כמו כן הרכב הקרקע הכולל אדמה בהירה ואבנים לבנוות, תורם גם הוא לאיכות הבשלה אידיאלית של הענבים, בזכות האור המוחזר של קרני השמש המכפיל את יעילותן.
הכרמים המוקדשים ליין זה, גדלים על אדמות אדומות מעל שכבת סלעי גיר. כרמי הנגרואמרו האדומים מקבלים טיפול הדומה לכרמים המגדלים ענבי יינות לבנים, על מנת להבטיח עידון טעמים ומניעת הבשלת יתר.
לאחר הבציר המתרחש בשלהי ספטמבר, נבצרים הענבים בשעות הבוקר המוקדמות. על מנת למנוע טעמים מרירים של קליפה לא עובר התירוש השרייה כלל. הצבע העדין נוצר רק על ידי מגעו של התירוש עם הקליפות בעת יציאתו מתוך העינב בלחץ משקל האשכולות אחד על השני. לאחר התסיסה שוהה היין על הקליפות במשך 4 חודשים נוספים ובסופו של התהליך ישנה עוד התיישנות קצרה בבקבוקים.
למה להזמין מאיתנו?


עוד על היין >>
היקב, בבעלות משפחת זונין, שוכן בלב חצי האי 'סאלנטו' באזור היין המובחר שבמחוז פוליה הנקרא 'פרימיטיבו די מנדוריה'. מתחם היקב נפרש על פני 2700 דונם הכוללים את האחוזה עצמה ואת הכרמים ועצי הזית. המרחק מהים היוני ממערב והים האדריאטי ממזרח משפיע על האקלים באופן ניכר. כמו כן הרכב הקרקע הכולל אדמה בהירה ואבנים לבנוות, תורם גם הוא לאיכות הבשלה אידיאלית של הענבים, בזכות האור המוחזר של קרני השמש המכפיל את יעילותן.
הכרמים המוקדשים ליין זה, גדלים על אדמות אדומות מעל שכבת סלעי גיר. כרמי הנגרואמרו האדומים מקבלים טיפול הדומה לכרמים המגדלים ענבי יינות לבנים, על מנת להבטיח עידון טעמים ומניעת הבשלת יתר.
לאחר הבציר המתרחש בשלהי ספטמבר, נבצרים הענבים בשעות הבוקר המוקדמות. על מנת למנוע טעמים מרירים של קליפה לא עובר התירוש השרייה כלל. הצבע העדין נוצר רק על ידי מגעו של התירוש עם הקליפות בעת יציאתו מתוך העינב בלחץ משקל האשכולות אחד על השני. לאחר התסיסה שוהה היין על הקליפות במשך 4 חודשים נוספים ובסופו של התהליך ישנה עוד התיישנות קצרה בבקבוקים.

אתר אמין ומאובטח

משלוחים מהיום להיום בערי גוש דן

מחירים אטרקטיביים

שירות אישי ומקצועי
משלוח חינם מעל 499 ש"ח