משלוחים מהיום להיום בתל אביב והסביבה | מגיעים לכל הארץ | משלוח חינם בקנייה מעל 500 ש"ח (לא כולל בירות ועוד)

יין המלאך הלוחש: ללגום את סוד הקיץ



וויספרינג אנג'ל - בקבוק אישי >> וויספרינג אנג'ל, 750 מ"ל >> וויספרינג אנג'ל מגנום >>

 

וויספרינג אנג'ל, 6 ליטר >> וויספרינג אנג'ל, 9 ליטר >> וויספרינג אנג'ל כשר >>

 

יקב שאטו ד'אסקלן בפרובאנס – ששורשיו במאה ה-11 - יצר את הטרנד העולמי של יינות הרוזה בגוונים הבהירים ביותר. כדי להפיק יינות סמוקים בהירים שכאלו היקב בוצר את הכרמים מוקדם וכך מרוויח חמיצות טובה ורעננה, ופרופיל ארומטי מעודן ולא בשל. וויספרינג אנגל

הטיפול המעודן במיצוי הקליפה גורם גם להיעדר טאנין כמעט מוחלט, ולמרירות מינימלית. ברמת אלכוהול שכזו היין המתקבל אולטרה-קליל.

מותג הדגל של היקב הוא וויספרינג אנג׳ל (המלאך הלוחש), ששידרג את קטגוריית הרוזה העולמית והפך את היין המהנה הזה לתחליף ממכר במקום הבירה או הקוסמופוליטן. הוא נחשב כיום למותג הרוזה המפורסם והטוב בעולם.

וויספרינג אנג'ל רוזה

הוויספרינג אנג'ל מורכב מזני גרנאש, רולה, סינסאו, רולה (ורמנטינו), מרלו, סירה וטיבורן מגפנים בוגרות (בנות 12-10 שנים) המעניקות ריכוז גבוה יותר של טעמים וגדלות על אדמת חימר וחצץ, בכרמים הטובים ביותר בפרובאנס – אזור היין החשוב ביותר בעולם ליינות רוזה.

הבציר

הבציר נעשה מדי חודש ספטמבר, משעות הזריחה ועד לשעות הצהריים, כדי להימנע מהחום. במהלך הבציר הענבים נבחרים, נקטפים ונאספים בארגזים קטנים (10 ק"ג) שגודלם נבחר כדי למנוע את ריסוק הענבים ומחיצה שלהם. חלק מענבי הוויספירנג אנג'ל וענבי הרוק אנג'ל נבצרים באופן מכני בשעות הלילה – שוב, כדי להימנע מחום היום.

מיון הענבים

לאחר שהענבים מגיעים למרתפי היקב הם ממוינים ידנית, ואז עוברים מיון אופטי בעיניים. כל הענבים שנכנסים לתהליך הייניפיקציה מנותקים מזמורותיהם באופן מושלם על פי הכללים שנקבעו על ידי היצרן – כולל צורתם, גודלם, צבעם ומצבם הכללי.

פרמטרים אלה מנוטרים באמצעות מצלמת עין המתוכנתת לזהות האם הענבים תואמים את הקריטריונים שנקבעו. אלה שלא עומדים בקריטריונים – מוצאים.

הכנת המיץ

בשלב הבא עוברים הענבים דרך מנגנון ריסוק רך שמנקב אותם כדי שהמיץ ייצא, ולאחר מכן הם עוברים תהליך של קירור – מטמפרטורה של כ-29 מעלות לטמפרטורה של 8-7 מעלות צלזיוס.

קירור זה מבטיח שהרעננות והחיוניות של הפרי יישמרו. בהמשך לכך עוברים הענבים כבישה קלה במעגל סגור (חנקן) שמייצרת שלוש דרגות של מה שהוא בעיקר מיץ. זאת כדי להבטיח שלא יתרחש חמצון במהלך הכבישה.

הכנה סופית

אחרי הריסוק הנוזל עובר למכל נירוסטה לתסיסה עדינה וקרה של 8 מעלות למניעת התחמצנות, ולאחר מספר ימים הוא מופרד מהמשקעים ומהקליפות וממשיך לתסוס עוד כמה ימים.

בהמשך לכך היין מתיישן על השמרים במשך 4-3 חודשים, ובנוסף עובר תהליך בטונאז' (ערבוב השמרים). התוצאה הסופית היא מיץ נקי ונטול טאנינים, המעניק ליין פרופיל טעם נעים תוך הבטחת הגוון החיוור.

בדיקות מעבדה

לאורך כל תהליך ייצור היין נערכות לו בדיקות מעבדה, שמטרתן קביעה מתי הענבים מגיעים לבשלות אופטימלית. הבלנד האולטימטיבי של זני הענבים יהיה שונה בכל בציר חדש, אולם תוך שמירה על אותו פרופיל טעם.

מאפייני היין

צבעו של היין ורוד צלול, כמעט שקוף, והוא בעל ארומות עדינות של פירות יער אדומים, תות שדה, אשכולית אדומה ופרחי אביב היוצרות תחושה בשלה ובשרנית בחיך. זהו יין בעל גוף קל-בינוני, חמיצות מרעננת, ללא עפיצות, וסיומת רעננה, נעימה, חלקה וארוכה, ללא טעם לוואי.

הרוזה הקלאסי הזה הוא בעל גוף קליל - יין שמותאם בדיוק לקיץ הישראלי. מכיל 13.5% אלכוהול. הרוזה מומלץ לשתייה עם מגוון מנות של סלטים, מנות פתיחה, גבינות ועוד. כייף לשתות אותו בכל שעות היום.

סוגי בקבוקי וויספרינג אנג'ל רוזה

היין משווק בגודלי הבקבוקים הבאים:

  • (חצי בקבוק), 375 מ"ל (70 שקל)
  • (135-120 שקל)
  • 1.5 ליטר (300-250 שקל) – מהדורה מוגבלת
  • 6 ליטר- בבקבוק מתושלח שמגיע בארגז עץ מהודר (1,700 שקל)
  • 9 ליטר (3,500 שקל)
  • וויספרינג אנג'ל כשר, 1.5 ליטר (135 שקלים)
צרו איתנו קשר ב whatsappWhatsapp Web
פילטרים