ליקר פסיפלורה פסואה
PASSOA
פסואה PASSOA ליקר פסיפלורה בעל טעם מתקתק ופירותי, עם פסיפלורה מברזיל, בירת הפסיפלורה העולמית. לפסואה ארומות וטעמים אקזוטיים עם גוף קליל וייחודי המתאים לשתייה בכל עת, ומשתלב נפלא בקוקטיילים רבים ובתוספת משקאות קלים כמו מיץ תפוזים וחמוציות.
אלכוהול : 17%
מתכונים לקוקטיילים עם ליקר פסיפלורה פסואה
פסואה מיקסר >
1 מנה פסואה
1 מנה תומס הנרי מיקסר: פסיפלורה מנגו תפוזים או טוניק או אשכוליות
הרבה קרח
פסואה סנגרייה >
1 מנה פסואה
2 מנות יין רוזה
תפוזים סחוט
להכניס את כל המרכיבים לכוס יין עם קרח למזוג את הפסואה ולהוסיף יין רוזה,
לסגור עם תפוזים סחוט ולקשט בפלח תפוז וחופן אוכמניות.
פסואה ספרקלינג >
-30 מ"ל גליאנו אפרטיבו
-פרוסקו מבעבע יבש
-סודה
הכנה: למזוג כוס יין מלאה בקרח פסואה וגליאנו אפרטיבו
לסגור בפרוסקו יבש ובסוף שפריץ קטן של סודה. לקשט עם פלח תפוז או אשכולית אדומה.
-40 מ"ל וודקה
-10 מ"ל סירופ וניל
-10 מ"ל מיץ לימון
-חצי פסיפלורה
הכנה: לשקשק היטב ולמזוג לכוס מרטיני מקוררת.
למה להזמין מאיתנו?


מתכונים לקוקטיילים עם ליקר פסיפלורה פסואה
פסואה מיקסר >
1 מנה פסואה
1 מנה תומס הנרי מיקסר: פסיפלורה מנגו תפוזים או טוניק או אשכוליות
הרבה קרח
פסואה סנגרייה >
1 מנה פסואה
2 מנות יין רוזה
תפוזים סחוט
להכניס את כל המרכיבים לכוס יין עם קרח למזוג את הפסואה ולהוסיף יין רוזה,
לסגור עם תפוזים סחוט ולקשט בפלח תפוז וחופן אוכמניות.
פסואה ספרקלינג >
-30 מ"ל גליאנו אפרטיבו
-פרוסקו מבעבע יבש
-סודה
הכנה: למזוג כוס יין מלאה בקרח פסואה וגליאנו אפרטיבו
לסגור בפרוסקו יבש ובסוף שפריץ קטן של סודה. לקשט עם פלח תפוז או אשכולית אדומה.
-40 מ"ל וודקה
-10 מ"ל סירופ וניל
-10 מ"ל מיץ לימון
-חצי פסיפלורה
הכנה: לשקשק היטב ולמזוג לכוס מרטיני מקוררת.

אתר אמין ומאובטח

משלוחים מהיום להיום בערי גוש דן

מחירים אטרקטיביים

שירות אישי ומקצועי
משלוח חינם מעל 499 ש"ח