טקילה קאסה אמיגוס אנייחו
casamigos anejo
הסיפור של קאסה (או קאזה יותר נכון) אמיגוס מתחיל בכמה חברים שחיפשו את הטקילה המושלמת שתהיה טעימה מספיק לשתות אותה נקייה ועם כמה שפחות השפעה (האנג אובר) ביום למחרת. החברים האלו היו במקרה ג'ורג' קלוני וחבריו ששהו במקסיקו תקופה ונעזרו במזקק עצמאי מחאליסקו שעזר להם להגיע לטקילה הנכספת. לימים חברת דיאג'ו העולמית קנתה את החברה ומכאן הסיפור לישראל ידוע מראש. קאסה אמיגוס אנייחו מיוצרת מ-100% אגבה כחול ובר מאדמת החימר העשירה של ההיילנדים של חסליקו, מקסיקו. תסיסה איטית במיוחד ותהליך איטי בקפדנות שומר על הטעם הייחודי של הטקילה. קאסה אמיגוס אנייחו בעל צבע קרמל עשיר וארומות של תווי קרמל ווניל רכים, טעמים ואיזון מושלם של מתיקות מהאגבה הכחולה ובר בשכבות עם רמזים של תבלינים ועץ אלון חבית.
אלכוהול: 40%
למה להזמין מאיתנו?



אתר אמין ומאובטח

משלוחים מהיום להיום בערי גוש דן

מחירים אטרקטיביים

שירות אישי ומקצועי
משלוח חינם מעל 499 ש"ח