טפרברג אסנס מלבק 6=530 ש"ח
TEPERBERG ESSENCE MALBEC
טפרברג אסנס מלבק בעל גוף מלא וצבעו אדום-כהה, ארומה פירות שחורים שזיפים דובדבנים. זהו יין עם טעמי פרי עשיר במתיקות בשילוב עם עשבי תיבול. למלבק אסנס ללא ספק פוטנציאל יישון ארוך, זהו מלבק המומלץ לשתייה עם מגוון מאכלים מהגריל ותבשילים.
הרכב זני : 100% מלבק
אחוז אלכוהול:14.5%
יישון בחביות: היין התיישן בחביות עץ אלו צרפתי למשך כ-18 חודשים ועוד חצי שנה בבקבוק בטרם הוצאתו לשוק.
עוד על היין >>
נתוני היין
יין אדום יבש, 100% ענבי מלבק, בציר 2018, הכרם שוכן בעמק איילון בתוואי הנחל, על כנת SO4 וקלון 595 צרפתי של הזן. השילוב של הכנה ושל הרוכב בתנאים האקלימיים של עמק איילון מבטיח ענבים איכותיים במיוחד. כמו כן, ביצענו בכרם כמה דילולי אשכולות במטרה להפיק ענבים באיכות גבוהה מאוד ובריכוז מקסימלי של טעמים וארומות. , מומלץ להגיש את היין בטמפרטורת 18 מעלות לצד ברווז צלוי עם רוטב עשיר או לצד גבינות חריפות ומלאות.
תהליך ייצור היין
הענבים נבצרו באופן מכני בשעות המאוחרות של הלילה ומיד הועברו אל היקב.
לאחר ביצוע ריסוק עדין ולפני תחילת התסיסה האלכוהולית, הענבים הועברו להשריה קרה - cold soaking - במיכל נירוסטה מקורר במהלך יומיים. כשהסתיימה ההשריה הקרה, העלינו את הטמפרטורה ל-27 מעלות, הוספנו שמרים, והחל תהליך התסיסה האלכוהולית. התהליך נעשה תחת הפעלת משטרים שונים של המטרה שונים, כדי להגיע למיטב מיצוי הטעמים, הארומות והצבע מזגי הענבים.
עם גמר התסיסה האלכוהולית, העברנו את היין להשריה על הקליפות - extended maceration במהלך 3 ימים. עם תום ההשריה, הענבים נסחטו אל מיכל נירוסטה בסחיטה עדינה ואיטית, בלחצים נמוכים – בשלב זה החלה התסיסה המאלולאקטית שפעלה לריכוך וייצוב היין.
בסיומה של התסיסה המאלולאקטית, היין החל בתהליכי ההתבגרות שלו שנמשכו 18 חודשים - בעיקר בתוך חביות עץ אלון צרפתיות חדשות, ואחוז נמוך בתוך חביות עץ שנה שנייה. לכל אורך התבגרות היין, ערכנו טעימות מכל החביות, וכך הרכבנו את הבלנד הסופי של היין.
לאחר שהיין בוקבק, הוא המשיך להתבגר במשך כחצי שנה נוספת בבקבוק, טרם שחרורו לשוק.
למה להזמין מאיתנו?
עוד על היין >>
נתוני היין
יין אדום יבש, 100% ענבי מלבק, בציר 2018, הכרם שוכן בעמק איילון בתוואי הנחל, על כנת SO4 וקלון 595 צרפתי של הזן. השילוב של הכנה ושל הרוכב בתנאים האקלימיים של עמק איילון מבטיח ענבים איכותיים במיוחד. כמו כן, ביצענו בכרם כמה דילולי אשכולות במטרה להפיק ענבים באיכות גבוהה מאוד ובריכוז מקסימלי של טעמים וארומות. , מומלץ להגיש את היין בטמפרטורת 18 מעלות לצד ברווז צלוי עם רוטב עשיר או לצד גבינות חריפות ומלאות.
תהליך ייצור היין
הענבים נבצרו באופן מכני בשעות המאוחרות של הלילה ומיד הועברו אל היקב.
לאחר ביצוע ריסוק עדין ולפני תחילת התסיסה האלכוהולית, הענבים הועברו להשריה קרה - cold soaking - במיכל נירוסטה מקורר במהלך יומיים. כשהסתיימה ההשריה הקרה, העלינו את הטמפרטורה ל-27 מעלות, הוספנו שמרים, והחל תהליך התסיסה האלכוהולית. התהליך נעשה תחת הפעלת משטרים שונים של המטרה שונים, כדי להגיע למיטב מיצוי הטעמים, הארומות והצבע מזגי הענבים.
עם גמר התסיסה האלכוהולית, העברנו את היין להשריה על הקליפות - extended maceration במהלך 3 ימים. עם תום ההשריה, הענבים נסחטו אל מיכל נירוסטה בסחיטה עדינה ואיטית, בלחצים נמוכים – בשלב זה החלה התסיסה המאלולאקטית שפעלה לריכוך וייצוב היין.
בסיומה של התסיסה המאלולאקטית, היין החל בתהליכי ההתבגרות שלו שנמשכו 18 חודשים - בעיקר בתוך חביות עץ אלון צרפתיות חדשות, ואחוז נמוך בתוך חביות עץ שנה שנייה. לכל אורך התבגרות היין, ערכנו טעימות מכל החביות, וכך הרכבנו את הבלנד הסופי של היין.
לאחר שהיין בוקבק, הוא המשיך להתבגר במשך כחצי שנה נוספת בבקבוק, טרם שחרורו לשוק.
חנות היין והאלכוהול אליאסי משקאות, הינה חנות אונליין ורשת חנויות יין ואלכוהול בוטיק הממקומות בלב תל אביב ובחולון, הפועלת משנת 1982 עם דגש על מגוון רחב של יינות ואלכוהול, חוויית קנייה, שירות מעולה ויחס אישי חם. צוותי חנויות היין והאלכוהול של אליאסי, עוברים הכשרות מקצועיות בתחום על מנת לבחור לכם את מגוון האלכוהול והיין הנכונים עם תמורה מעולה לכסף שלכם.
בחנויות היין והאלכוהול אליאסי מגוון וויסקי ושמפניות מהמותגים היוקרתיים בעולם ועד למגוון יינות פרימיום מאזורי היין הכי נחשקים בצרפת ובאיטליה, יינות מאזורי יין חדשים ומרגשים: סלובניה, גרוזיה, יוון וכו', יינות אורגניים וטבעיים, יינות כשרים מכל קצוות העולם - עם דגש לאיכות ולחדשנות בתחום היין והאלכוהול בעולם.
אתר אמין ומאובטח
משלוחים מהיום להיום בערי גוש דן
מחירים אטרקטיביים
שירות אישי ומקצועי
משלוח חינם מעל 500 ש"ח